Konyhamalac

Minden ami konyha. Receptek, ötletek, praktikák. Receptcsere.

Most épp ennyien vagytok éhesek

Site Meter

kommentek

HTML

Vödrös savanyú

2008.09.18. 13:57 | danianyu | Szólj hozzá!

 Hozzávalók:

7 liter víz

1 liter 10% -os ecet

28 dkg só

30 dkg cukor

2 kávéskanál borkén

30 gr nátrium-benzonát

fűszerek és savanyítani valók


A lét jól elkeverjük, ízlés szerint beletesszük a fűszereket és a savanyítani valókat. Fontos, hogy ne kézzel vegyünk ki belőle, hanem egy tiszta eszközzel!

Címkék: konyha gasztro recept vitamin befőzés savanyúság savanyúkáposzta

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhamalac.blog.hu/api/trackback/id/tr67669858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása