Konyhamalac

Minden ami konyha. Receptek, ötletek, praktikák. Receptcsere.

Most épp ennyien vagytok éhesek

Site Meter

kommentek

HTML

Kelbimbóvacsora

2009.02.06. 17:00 | danianyu | Szólj hozzá!

 

Hozzávalók:

 

kelbimbó

sajt

füstölt kolbász (parasztkolbász)

szezámmag

só, bors


  • A kelbimbót megtisztítjuk és kevés vízben megpároljuk. Lecsepegtetjük, majd egy tűzálló tálba tesszük.
  • A szezámmagot olaj nélkül megpirítjuk teflonos edényben. A kelbimbóval elkeverjük.
  • Vékony kolbászkarikákat, vagy bacont teszünk rá.
  • Esetleg sózzuk, borsozzuk. Reszelt sajttal megszórjuk és megsütjük.
  • Önálló ételként vagy rízzsel fogyasztjuk.

Adagokat azért nem íram, mert mindenki a saját ízése szerint állíthatja össze. Tejföllel dúsíthatjuk.

Címkék: kelbimbó sajt kolbász bacon

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhamalac.blog.hu/api/trackback/id/tr21926926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása