Konyhamalac

Minden ami konyha. Receptek, ötletek, praktikák. Receptcsere.

Most épp ennyien vagytok éhesek

Site Meter

kommentek

HTML

Csemegeuborka saláta

2009.02.12. 10:13 | danianyu | Szólj hozzá!

 

Hozzávalók:

1 üveg ecetes csemegeuborka

1 pár virsli 

1 tubus natúr ömlesztett sajt

1 közepes hagyma

2 dl tejföl

4 gerezd préselt fokhagyma

2 lapos evőkanál kenhető margarin/vaj

majonéz

mustár


bors

kapor


  • A tejfölt, sajtot, 1 kávéskanálnyi mustárt, kb. 2 evőkanálnyi majonézt, a fokhagymát és a margarint jól kikeverjük.
  • A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk és a tejfölbe keverjük. Az ecetes csemegeuborkát uborkaszeletelővel felszeleteljük, a virslit megfőzzük (én mikróban kb. 2 percig sütöttem) , vékony karikákra vágjuk és a tejfölhöz vegyítjük.
  • Sóval, borssal és kaporral ízesítem.

Pirítósra halmozva kínálom, de szendvicsnek is csomagoltam már.

Újhagymával és/vagy főtt tojással dúsíthatjuk.

Címkék: saláta étel gasztro könnyű recept uborka szendvics

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhamalac.blog.hu/api/trackback/id/tr69938543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása