Hozzávalók:
8 tojásból készült piskóta
3 csomag vaníliás pudingpor (főzős)
0.5 liter tej
25 dkg rama
20 dkg porcukor
1 csomag vaníliás porcukor
3 csomag tejszínhabpor vagy 0.5 liter tejszín és habfixáló
csokireszelék
A 3 csomag vaníliapudingot, 1/2 liter tejjel felfőzzük.
25dkg rámát kikeverünk 20dkg porcukorral.
Amikor a puding kihűlt,összekeverjük a rámával,hozzáadunk 1csomag vaníliáscukrot,és habosra keverjük.
Megkenjük a piskóta tetejét a krémmel.
3 csomag tejszínhabport 1/2l hideg tejjel felverünk, és a krém tetejére kenjük. (vagy 0.5 liter tejszínből és habfixálóból kemény habot verünk és ezt kenjük rá)
Csoki reszelékkel, vagy csoki darával megszórjuk.