Konyhamalac

Minden ami konyha. Receptek, ötletek, praktikák. Receptcsere.

Most épp ennyien vagytok éhesek

Site Meter

kommentek

HTML

Csabai titok

2008.10.15. 18:16 | danianyu | Szólj hozzá!

Hozzávalók:

1 kg sertéshús ( karaj, szűz, comb)
2 dl étolaj
15 dkg vöröshagyma
5 dkg fokhagyma
1 csomag petrezselyemzöld
2,5 dl tejföl
10 dkg füstölt szalonna
20 dkg gomba
10 dkg sonka
20 dkg csemege uborka
5 db tojás
10 db sós palacsinta
só, ôrölt bors



A húst hagymás olajon lepirítjuk, sóz-
zuk, fuszerezzük, hozzáadjuk a csíkokra vágott lepirított szalonnát,
sonkát, gombát és a csemege uborkát és tovább pároljuk.
Amikor megpuhult, a  serpenyôben hozzáadjuk a tejfölt és
a felvert tojásokat. Addig kevergetjük, míg a tojás megköt. Sós pala-
csintákba betöltve sütôben átforrósítjuk és a pörköltnek a levével leöntjük,
apróra vágott petrezselyemzölddel megszórjuk.

Címkék: konyha étel gasztro tojás pörkölt recept gomba palacsinta sonka ragu vendégváró

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhamalac.blog.hu/api/trackback/id/tr22715649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása