Konyhamalac

Minden ami konyha. Receptek, ötletek, praktikák. Receptcsere.

Most épp ennyien vagytok éhesek

Site Meter

kommentek

HTML

Alföldi gulyásleves

2008.10.15. 18:30 | danianyu | Szólj hozzá!

 

Hozzávalók:

1 kg marhalábszár
10 dkg zsír
30 dkg vöröshagyma
70 dkg burgonya
2 fokhagyma
2 tv paprika
1 paradicsom
25 dkg sárgarépa
20 dkg petrezselyem
10 dkg zeller
10 dkg karalábé
1 cs petrezselyemzöld

köménymag
paprika
őrölt szerecsendió
kb. 10 dkg csipetke




Az apró kockára vágott marhahúst hagymás zsíron fehéredésig pi-
rítjuk, sózzuk, meghintjük pirospaprikával, fok-
hagymával, köménymaggal, szerecsendióval. Majd hozzáadjuk a kocká-
ra vágott zöldpaprikát és paradicsomot. Ha megpuhult hozzáadjuk
a megtisztított kockára vágott burgonyát és a vegyes zöldségeket,
vízzel felengedjük, majd a csipetkével lassú tuzön készre fôzzük.

 

Címkék: leves étel gasztro hús zöldség gulyás alföldi szerecsendió

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhamalac.blog.hu/api/trackback/id/tr51715670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása