Hozzávalók:
1 kg marhalábszár
10 dkg zsír
30 dkg vöröshagyma
70 dkg burgonya
2 fokhagyma
2 tv paprika
1 paradicsom
25 dkg sárgarépa
20 dkg petrezselyem
10 dkg zeller
10 dkg karalábé
1 cs petrezselyemzöld
só
köménymag
paprika
őrölt szerecsendió
kb. 10 dkg csipetke
Az apró kockára vágott marhahúst hagymás zsíron fehéredésig pi-
rítjuk, sózzuk, meghintjük pirospaprikával, fok-
hagymával, köménymaggal, szerecsendióval. Majd hozzáadjuk a kocká-
ra vágott zöldpaprikát és paradicsomot. Ha megpuhult hozzáadjuk
a megtisztított kockára vágott burgonyát és a vegyes zöldségeket,
vízzel felengedjük, majd a csipetkével lassú tuzön készre fôzzük.