Hozzávalók:
0.5 liter főzőtejszín
1 tábla finom csoki ( B.o.c.i, m.i.l.k.a.) vagy maradék télapó:-)
1 evőkanál kakaópor, vagy forró csoki por
2 tojás sárgája
1 dl rum
vodka ízlés szerint
A tejszínt felfőzzök feloldjuk benne a csokit és a kakaóport, majd levesszük a tűzről és néhhány percig hülni hagyjuk. A 2 tojás sárgáját 2 teáskanál vízzel elkeverjük, és habverővel apránként a csokis tejszínhez adjuk. Gyorsan dolgozzunk, hogy ne kapja össze a tojást, és a tojáson lehetőleg ne maradjon fehérje! Ha nem lenne elég édes akkor cukorral ízesíthetjük. Amikor teljesen kihűlt hozzáadjuk a rumot és a vodkát.
Karácsonyig tuti nem áll el ezért megint mehetünk bevásárolni....