Konyhamalac

Minden ami konyha. Receptek, ötletek, praktikák. Receptcsere.

Most épp ennyien vagytok éhesek

Site Meter

kommentek

HTML

Temesvári sertésragu

2007.11.27. 13:06 | danianyu | Szólj hozzá!

Hozzávalók:
60 dkg sertéscomb
1 nagy vöröshagyma
1 nagy tejföl
60 dkg zöldbab
paprika, paradicsom
őrőlt pirospaprika
só, bors
kevés olaj
2 evőkanál liszt

A húsból pörköltet készítünk, amikor félig megpuhult a hús hozzáadjuk a zöldbabot. Annyi víznek kell lennie rajta, hogy ellepje. Ha készre főztük  lisztel simára kevert tejföllel habarjuk be. Főtt tésztával kínáljuk.

Címkék: étel gasztro pörkölt recept gasztronómia egytálétel ragu főzőcske

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhamalac.blog.hu/api/trackback/id/tr26243621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása