Konyhamalac

Minden ami konyha. Receptek, ötletek, praktikák. Receptcsere.

Most épp ennyien vagytok éhesek

Site Meter

kommentek

HTML

Spenótos batyu

2008.09.23. 06:01 | danianyu | Szólj hozzá!

 

Hozzávalók:

1 csomag leveles tészta

50 dkg spenót (lehet mirelit is)

1 mozzarella sajt (vagy 15-20 dkg trappista)

vaj

só, bors, szerecsendió

1 tojás


A tésztát felengedés után vékonyra kinyújtjuk, négyzetekké vágjuk. A spenótot vajon a fűszerekkel megpároljuk. Belekeverjük a kockára vágott mozzarellát vagy a reszelt (kockára vágott) trappistát. A tésztadarabokra egy kanálnyit helyezünk, batyuvá formázzuk, megkenjük tojással, és előmelegített sütőben körülbelül 25 percig sütjük. A tepsit kenjük ki zsiradékkal vagy béleljük ki sütőpapírral. Önállóan is fogyasztható, de sajtszósszal még finomabb.

Címkék: spenót sajt tészta batyu leveles tészta

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhamalac.blog.hu/api/trackback/id/tr64676962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása