Konyhamalac

Minden ami konyha. Receptek, ötletek, praktikák. Receptcsere.

Most épp ennyien vagytok éhesek

Site Meter

kommentek

HTML

Az én halkrémem

2009.01.25. 19:07 | danianyu | Szólj hozzá!


Hozzávalók:

1 db natúr olajos tonhalkonzerv

1 kis konzerv májkrém

2 db (natúr/zöldfűszeres) medvesajt (háromszögsajt) vagy más kenhető sajt

8 dkg vaj/margarin

1 fej lila- vagy vöröshagyma

3-4 gerezd fokhagyma

kakukkfű

őrölt bors


  • A hagymát apróra vágjuk, vagy reszeljük és hozzákeverjük a zúzott fokhagymát és a többi hozzávalóval egy villa segítségével jól összetörjük és elvegyítjük. Fűszerezzük és pár csepp citromlével ízesíthetjük.
  • Már készítettem olajos szardellakonzervvel és sajt nélkül is. A családom lassan 1 hete ezen a szendvicskrémen él. Ahányszor elmennek a hűtő mellett mindig belecsipegetnek. :-)

Címkék: konyha étel gasztro főzés könnyű hal tonhal szendvicskrém

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhamalac.blog.hu/api/trackback/id/tr18901812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása