Hozzávalók:
50 dkg spagetti
35 dkg darált sertéshús
2 fej vöröshagyma
4-6 gerezd fokhagyma
3 tojás
15 dkg reszelt sajt
kb 5-6 db paradicsom (vagy konzerv)
20 dkg főtt zöldborsó
1 teáskanál majoranna
olaj
só
őrölt bors
A spagettit olajos, sós vízben kifőzzük. Közben kevés olajon megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd borssal és ételízesítővel ízesítjük.
Hozzáadjuk a darálthúst és a majorannát, és tovább pirítjuk. Ha a hús megpuhult, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot és a zúzott fokhagymát.
Elkeverjük és beletesszük a főtt zöldborsót, a tojást és a reszelt sajtot. A kifőtt tésztához keverjük a ragut.
Hivalalosan kivajazott tepsibe, vagy jénaiban kellene sütni 15-20 percig, de én ki szoktam hagynilustaságból.
Hozzávalók:
50 dkg spagetti
35 dkg darált sertéshús
2 fej vöröshagyma
4-6 gerezd fokhagyma
3 tojás
15 dkg reszelt sajt
kb 5-6 db paradicsom (vagy konzerv)
20 dkg főtt zöldborsó
1 teáskanál majoranna
olaj
só
őrölt bors
A spagettit olajos, sós vízben kifőzzük. Közben kevés olajon megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd borssal és ételízesítővel ízesítjük.
Hozzáadjuk a darálthúst és a majorannát, és tovább pirítjuk. Ha a hús megpuhult, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot és a zúzott fokhagymát.
Elkeverjük és beletesszük a főtt zöldborsót, a tojást és a reszelt sajtot. A kifőtt tésztához keverjük a ragut.
Hivalalosan kivajazott tepsibe, vagy jénaiban kellene sütni 15-20 percig, de én ki szoktam hagynilustaságból.
Hozzávalók:
50 dkg spagetti
35 dkg darált sertéshús
2 fej vöröshagyma
4-6 gerezd fokhagyma
3 tojás
15 dkg reszelt sajt
kb 5-6 db paradicsom (vagy konzerv)
20 dkg főtt zöldborsó
1 teáskanál majoranna
olaj
só
őrölt bors
- A spagettit olajos, sós vízben kifőzzük. Közben kevés olajon megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd borssal és ételízesítővel ízesítjük.
- Hozzáadjuk a darálthúst és a majorannát, és tovább pirítjuk. Ha a hús megpuhult, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot és a zúzott fokhagymát.
- Elkeverjük és beletesszük a főtt zöldborsót, a tojást és a reszelt sajtot. A kifőtt tésztához keverjük a ragut.
- Hivalalosan kivajazott tepsibe, vagy jénaiban kellene sütni 15-20 percig, de én ki szoktam hagyni lustaságból.