Konyhamalac

Minden ami konyha. Receptek, ötletek, praktikák. Receptcsere.

Most épp ennyien vagytok éhesek

Site Meter

kommentek

HTML

Bihari töltött burgonya

2008.10.16. 21:01 | danianyu | Szólj hozzá!



Hozzávalók 10 fôre:

3 kg burgonya
1 kg kolbászhús
30 dkg császárszalonna
4 dl tejföl
0.5 dl étolaj
0.5 csokor petrezselyemzöld

bors
paprika





A héjas burgonyát alaposan megmossuk, majd alufóliába csomagol-
juk, és közepes hômérsékletu sütôben készre sütjük. Ha megsült,
a fóliát eltávolítjuk, a burgonyákat félbe vágjuk. Minden egyes burgo-
nyára olajon lepirított kolbászhúst halmozunk. A tejfölt sóval, bors-
sal ízesítjük, és bevonjuk vele a burgonyákat. Tetejére apró kockákra
vágott császárszalonnát hintünk. A sütôbe visszatolva pirosra sütjük.
Fuszerpaprikával és petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.

Címkék: burgonya étel gasztro krumpli könnyű recept kolbász egyszerű szalonna ínyenc

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhamalac.blog.hu/api/trackback/id/tr40717743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása